Hur fungerar det att ni har öppet dygnet runt?
Vi har dygnet runt-öppet för alla våra medlemmar. Medlemmarna får ett personligt medlemskort/tagg som gör att de kommer in och kan träna precis när det passar dem. Receptionens öppettider varierar beroende på anläggning. Se specifik anläggning för öppettider. Övrig tid är anläggningarna obemannade.
 
Kan jag provträna innan jag tecknar medlemskort hos er? 
Ja, det kan du göra. Det kostar 100 kronor och provträningar sker under receptionens öppettider. Ni får pengarna tillbaka om ni blir medlemmar inom en vecka från det att ni körde ert provträningspass.
För alla anläggningar gäller att man är ute ur lokalen innan 19:00 då receptionen stänger för provträning.
Tränar ni med en kompis som är medlem hos oss tränar ni gratis en gång under receptionstid.

Måste jag kontakta er om jag ändrar mitt kontonummer eller adress?
Ja, det är viktigt att du meddelar oss i god tid innan din månatliga dragning så vi hinner registrera dina nya uppgifter.

 Kan jag frysa mitt medlemskap?
Ja, du kan frysa ditt medlemskap med ett inlämnat intyg. Vi fryser minst 3 månader och högst 12 månader vid militärtjänstgöring, graviditet eller sjukdom. Medlemskapet fryses inte vid resa eller utlandsvistelse.

Jag är under 18 år och vill träna?
Det går bra! En förälder måste alltid vara betalningsansvarig för ett sådant kontrakt. Föräldern måste alltid vara med vid avtalsteckningen. Om man är under 18 år så har man tillgång till gymmet från 05:00 till 21:50. Det betyder att man måste vara ute ur lokalen innan 21:50. För att ungdom (efter fyllda 18 år) ska få tillgång till lokalen dygnet runt måste denne inkomma till oss under receptionstid och ändra sin behörighet till dygnet runt. Det sker inte automatiskt.
 
Autogiro
Månadsavgiften dras via autogirering den 28:e varje månad. Om den 28:e är en röd dag eller helgdag görs dragningen nästkommande bankdag. Det måste finnas täckning på bankkontot dagen innan så att autogireringen ska utföras. Vi uppmanar alla medlemmar att kontinuerligt kolla sina autogirodragningar så att det dras som det ska. 

Om man inte har pengar på sitt konto skickas en faktura från vårt kreditbolag på månadsavgiften, 120 kr påminnelseavgift plus ränta.

Autogiro - Intyg samt hur ser jag vad jag betalat för
Du kan alltid logga in på vår sida under "Login" där kan du ändra telefonnummer och mail. Du kan även se alla fakturor som är gjorda både för autogiro och för direkt betalning. Du kan ladda ner dessa som pdf-fil.
Receptionen kommer  be dig att logga in på vår sida för att ta del av denna informationen om ni frågar om betalningar. 
För intyg -  ladda ner alla fakturor som pdf. Dessa kan du sedan skicka in till ditt företag för  friskvård.


Startavgift
Startavgift dras direkt vid registrering av nytt medlemskap och är 348 kr. Startavgiften dras varje gång ett nytt årskort aktiveras.

Studentrabatt
Fram till 20 års ålder kan studenter träna till studentpris hos EF24 Fitness. Det rabatterade priset gäller t.o.m. den dagen medlemmen fyller 20 år, sedan gäller ordinarie pris.
Studentpriser (fyllda 20 år) och erbjudande övergår automatiskt till ordinarie pris när 12-mån perioden övergår till löpande.

Jag har specialkort på gymmet och kommer inte ut
Är du under 18 år så har du ett ungdomskort, detta kort gäller enbart till 21:50. Har du dagkort så gäller det till 14:50. Om du försöker gå ut så kommer du inte ut utan måste ringa till Securitas (lappen finns uppsatt på dörren vid entrén). Det kostar 1000 kr för ett väktarryck, skulle du dra i nödvredet istället så kostar det 2000 kr.

Har du fyllt 18 år och har haft ett undomskort (gäller 06:00-21:50) så måste du komma in till receptionen och fråga om du kan få 24h tillgång. Det sker inte automatiskt utan måste manuellt ändras. Skulle du mot förmodan använda väktare eller dra i nödvredet så är det medlemmen som får stå kostnaden.

Uppsägning
Autogirokontrakt har minsta bindningstid 12 månader. Avtalet måste sägas upp personligen och skriftligen på anläggningen i respektive stad. E-post godkännes om vid rätt kontaktuppgifter dvs om vi har rätt mailadress inlagd i vårt system. Uppsägningstiden efter bindningstiden slut är 3 månader.
 
Medlem som önskar avbryta medlemskapet innan bindningstiden enligt avtalet löper ut, kan begära förtida upphörande mot en brytkostnad på 1.500 SEK såvida medlemskapet betalas via autogiro. Det går inte att göra förtida uppsägning vid fakturerat årskort.

Inpassering på gymmet 
Har du som medlem blivit av med taggen eller  om den har gått sönder, behöver du besöka respektive anläggning  och meddela oss  så gör vi en ny tagg till er.  Har er tagg  gått sönder och ni har den med er så kostar en ny tagg 50 kr. Om ni av någon anledning blivit av med taggen så kostar det 100 kr. Legitimation krävs för att få en ny tagg.

Om kortet är spärrat så blinkar det rött när man har slagit sin kod. Det kan vara några olika fel:
1. Medlem är spärrad av någon anledning.
2. Medlem har kort som inte är giltigt en specifik tid.
3. Kortet har gått ut.
4. Fel på kortet.
Vid problem av inpassering (röd lampa) var god kontakta receptionen för att reda ut vad som hänt och maila info@ef24.se.

Man får inte ta med sig barn till anläggningen på grund av säkerhetsrisken. Det gäller både bemannad och obemannad receptionstid. På våra träningsanläggningar får endast en person (medlemmen) passera slussen. 

Medlem får absolut inte släppa in någon annan än sig själv. Det spelar ingen roll om din kompis ska vänta på dig, är intresserad att titta på lokalen, om ditt kort inte fungerar, om hens kort inte fungerar eller om man lånar ut kortet. Allt med ogiltig passage till gymmet eller försök att komma in eller ut från gymmet debiteras direkt från vårt kreditbolag med 3000 kr (straffavgift). Debitering sker till den person som gjort fel. Detta leder även till avstängning. 

Får jag köra utan tröja och får jag ha kalk?
Nej! Kalk och att vara på gymmet utan tröja är förbjudet hos oss.